Over mij

 

Vanaf mijn elfde levensjaar begon het. We waren verhuisd en ik had een mega grote slaapkamer gekregen. Met genoeg meubels erin. Nou, dat hebben mijn ouders geweten, want wekelijks bleef ik schuiven met deze meubels. Toen we een paar jaar later weer gingen verhuizen en ik een vrij kleine kamer kreeg, leek dit "probleem' getackeld te zijn, Maar helaas! Ook hier bleef ik schuiven en interieurspulletjes kopen, stylen en verbaasde ik mijn ouders met mijn creatieve ideeën en oplossingen. En daarnaast  kon ik er ook niets aan doen; de appel valt immers nooit ver van de boom. Hè mam? ;-)

 

Het liefst was ik, qua vervolgopleiding, toen al iets met interieur gaan doen, maar het vak was in die tijd nog niet echt zichtbaar zoals dat nu is, dus koos ik liever voor 'de veilige weg". Het werd de pabo. Jaren lang werkte ik met veel plezier in het basisonderwijs en kon via een aantal vakken al een beetje mijn creativiteit kwijt. Ik startte een webshop (Huisnummer 8, 2014 t/m 2018) waar ik nog meer van mijn creativiteit in kwijt kon. Maar de wens om een opleiding Interieur Styling te gaan volgen, bleef. Toen mijn jongste zoon naar school ging was de tijd rijp en behaalde ik mijn EHCB diploma aan de Interieur Academie in Den Haag. Tot die tijd had ik vrienden en familie van advies voorzien, maar nu besloot ik echt mijn hart achterna te gaan en zegde mijn baan op. In 2018 schreef ik mijzelf in bij de KvK: Deborah de Ridder Interieur Styling was geboren!

Inmiddels heb ik al aan verschillende gezinnen mooie interieur adviezen mogen geven. 

Sinds 2014 woon ik, samen met mijn man en onze zoons van 11 en 13 jaar, in een nieuwbouwhuis in de randstad. Doordat ik dit proces al helemaal heb doorlopen, kan ik jou, naast de kennis die ik heb over interieur, goed helpen! Mijn advies: neem vóórdat je over gaat tot aankoop van meubels etc, contact op voor interieuradvies, om mogelijke miskopen en verkeerde kleurkeuzes te voorkomen!

 

Ik help jou/ jullie heel graag en gun je vanaf de basis een woning die helemaal klopt en in balans is!

 

Interieuradvies

 

Heb je behoefte aan eenheid, juiste kleurbalans, meer of juist minder kleur, te weinig opbergruimte, behoefte aan een frisse blik, verhuizen, verbouwen, wat kleine aanpassingen of juist een 'Total Makeover'? Ik help je graag!

 

 

Mijn persoonlijke stijl kun je herkennen aan een rustige, lichte en neutrale/basic basis, aangevuld met verschillende soorten (natuurlijke) materialen, meubels en bijpassende kleuren. Ik maak graag gebruik van contrasten, het combineren van verschillende stijlen zodat er een persoonlijk interieur wordt gecreëerd die bij jullie past!

 

 

Tijdens dit gehele proces ben ik zeer betrokken bij mijn klanten en streef ik naar een prettige open communicatie, waarin de wensen van mijn klanten altijd centraal staan!